Anotace: Strach z odpovědi...
Moc mile napsané, takový strach, ale hezký strach... neboj se, dobře to dopadne... nenechávej své citi ve skrytu, mohlo by se lehce stát, že nebudou nejen vyřčeny, což je pochopitelné, ale také, že bys mohla o něco přijít mnohem dříve, než bys to mohla mít... ST!
27.09.2010 08:14:00 | NikitaNikaT.