Vzpomínková
Anotace: Deštivé počasí mi na náladě moc nepřidává, tak alespoň píšu...
Tetování "Carpet diem",
dala sis dát na nohu.
To, že prý rádi žijem,
avšak já dál nemohu.
Cílevědomosti prý mám málo,
a tak nestačím té dívce,
štěstí se mi asi zdálo,
v té černé zlaté klícce.
Tak pivo nahradilo lásku
a upřímnost vážný vztah,
s Amorem jsem prohrál sázku,
v srdci malý rychlý krach.
A tak za stolem sedím,
píši smutné básně,
do minulosti zpět hledím...
Jo ... To mi bylo krásně.
.....
Važme si všeho, co máme.
Přečteno 986x
Tipy 27
Poslední tipující: Janna, Haviko, Radhuza, Bíša, Niky88, Gabrielle, Iwetta, Tesk, Lexisa, zelená víla, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)