Vyprahlá duše...
Pusto.
a prázdno.
duše jako vymetená.
jak protřelý vymetač klubů
kterého přešla chuť pít.
nedopitá sklenka
a náhle se čas zastavil.
a poslední lok
změnil se
v kamennou slzu.
jediný povzdech
pronikl skrz rty sevřený,
naznačil otázku
a upadl do ticha.
svět.
vybledl, odtekl,
zapřel se a skryl.
jen naděje
jako světluška v mlze
visela v tichu
jakoby zapustila kořeny.
pak najednou
světýlko pohaslo.
a tmou se zachvěla
lehká melodie.
na tváři slza
chvěla se s každým tónem
ten něžný hlas
a tlukot srdce
rozechvěl láskou
vyprahlou duši
a ta jako zázrakem začala kvést...
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: Dilla, ilona, Sladkalu, Shnecek
Komentáře (2)
Komentujících (2)