Anotace: ...................
Jestliže člověk hledá chyby, pak je zajisté nalezne, protože lidé chyby dělají. Nic není nikdy dokonalé...
14.10.2010 15:42:00 | Kristine Clary-Aldringen
Asi každý si musí prožít svou vlastní niterní bolest, aby se lecčemu ponaučil a našel si svoje pevné priority. A každý takový prožitek má bohužel i bolestné vyšumění.
04.10.2010 22:05:00 | d'Artagnanka
Já věřím, že Tvůj nový román, bude lepší, ne toliko bolavý, zklamaný... žádný hnis a žádný jedovatý had...
03.10.2010 17:57:00 | NikitaNikaT.