Pár písmen
Dívám se na nebe a nevím co říct
pár písmen ve větě,chceš si to číst?
Jsou to slova, kde Tě stále hledám
ze rtů svůj polibek prostě nedám!
Z očí touha promarněných dnů
samota je hloupá,jako říše snů
Pár písmen na začátku věty
slzy a smutek,jen ne Ty....
Chodím bosá k oknu a zpět
z myšlenek černých hroutí se mi svět
Dlaně prosící ať temnota jde pryč
buď ber co je v osudu,nebo sakra nic!
Jako děvka,co kupuje si Lásku
nebo marioneta na provázku
Divadlo kde nikdo vůbec není
jako baletka co padá stále k zemi
pár písmen všechno změní....
Přečteno 394x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, Linzerka, sobý hnusec, Niky88, P.Z., Květka Š., Danga, labuť, Marfuša, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)