Šeptám si, doufám s nadějí....
Anotace: snad potkám Tě brzy ;-)Omlouvám, se že nekomentuji vaše dílka ale přiletim z práce, nestihnu pořádně ani přednastavit na svém blogu články, se mi roztrhl pytel s objednávkami designů, tak jen tak tak stíhám, brzy vám to vynahradím slibuji,vím často :-(
Šeptám si, doufám s nadějí,
že potkám Tě aspoň potají.
S nadějí přestávám se bát,
a začínám si Tě i přát!
Na ulici Tě tak potkat,
s nadějí v duši doufat,
že mě konečně i oslovíš,
něco víc o sobě prozradíš!
S nadějí v duši o Tobě sním,
tohle snad ještě pořád smím!
Sním, mít sny o Tobě,
jak díváme se po sobě.
Nezbývá mi než doufat a čekat,
jestli povede se mi Tě potkat!
Svá víčka pomalu přivírám,
na Tvůj první úsměv vzpomínám.
Šeptám si, doufám s nadějí,
že naše pohledy se potkají!
Přečteno 371x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, Gabrielle, Květka Š., labuť, Skalsky Pavel, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)