Opusť mě
Opusť mě večer
než ráno
dojdou Ti slova
sténej pak jinde
…znova
co na tom
dál v šedi černého třpytu
tvůj jazyk
ostří si dýku
na těle
chtíče bez slabin
ve tmě
zas marně hledáš klín
šeptej
slova křičící do ticha
když cosi
ve mně dodýchá
tak s nocí
zas probuď ve mně blázna
v posteli
co s ránem bývá prázdná
opusť mě večer
než ráno
jiného vzbudíš slovem
tak běž
a proklínej
své sbohem
Přečteno 393x
Tipy 48
Poslední tipující: Myrja, dream in emptiness, Dota Slunská, carodejka, Kapka, Divoženka1, Veru, Bíša, Gabrielle, Hesiona-Essylt, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)