Anotace: Inspirováno rozvodem dvou mladých, krásných lidí, o kterých jsme si mysleli, že tvoří ideální pár.
Jo jo realita života, pak už si ani jeden z nich nevzpomene, jak hezkej byl začátek a co spolu všechno prožili a pak jednoduše zahodili:-)
09.01.2006 22:17:00 | grázlík
No, tak to je bohužel hodně pravdivý...
09.01.2006 18:41:00 | Králík