Jen jestli toho štěstí nemáš moc když koně, snídani máš. Třeba ještě ne ař jednoho dne možná...
02.10.2010 18:39:00 | umělec2
Tamarko,jsem moc ráda,že se máš o koho opřít v zármutku a přeji ti ať se vám vaše sny,co nejdřív vyplní.Báseňku jsi moc krásně napsala!:-))
01.10.2010 21:54:00 | střelkyně1
Ano, to je láska, udělat pro druhého všechno a rád a nesnést pocit, že zažívá něco, co ho něco bolí.
01.10.2010 11:40:00 | Dota Slunská
TO Smailin: žádný sen :-))), smiř se s tím, že hraješ druhé housle. Sama si žij ve snech, které se, bohužel pro tebe, nestanou skutečností. Jinak díky za koment, tvé úvahy mě vždy pobaví :-)))
01.10.2010 09:48:00 | Tamara
Když jsou na bolest dva,je poloviční.A kéž by se ztratila docela,ale vím,to není možné:(
29.09.2010 13:57:00 | CULIKATÁ