vodou
Ztracená, znavená,
tokem pocitů a myšlenek.
Zmatená, zvrácená
a jak milá navenek.
Už tuším, vím
a mé sny tím tonou,
že se bojím,
být bez tebe opuštěnou.
ztracená, znavená
pod vodopádem lásky.
Zmatená, zvrácená,
v očích téhleté krásky.
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: Denael, Šerák, 4LJFilip, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)