Letní pasti.
Anotace: ...nebo snad slasti?
Noc sype zlaté hvězdy po troškách,
řeka se blyští špetkou měsíčního svitu,
to krásná dívka v nových punčoškách
na noční vílu právě hraje si tu.
Snad za to může vlahá letní noc,
touha jak hřebec bije o hrazení,
dlaň dlani jistě přijde na pomoc,
...vždyť obě stejně touží po hlazení.
Jak snadno umí letní noc lidi mást,
...obzvláště mladé něžné blázínky,
láskyplnou jim umě klade past,
krytou je látkou dívčí sukýnky.
Přečteno 348x
Tipy 15
Poslední tipující: NikitaNikaT., Tamara, Gabrielle, labuť, Kars, Mbonita, CULIKATÁ, ta.cupka., Květka Š.
Komentáře (5)
Komentujících (5)