Nemocen
Běhají do svítání
v košilích po lese
drogami pobláznění
ňáký druh deprese.
Dávaj si na potkání
polibky na ústa
při delším objímání
jejich chuť narůstá.
Příbuzný, moje známí
ta nemoc skolila
píchám si očkování
naříkám: Pro boha!
Po delším vzdorování
nakonec přišel čas
kdy říkám, kamarádi
"Stal jsem se jedním z vás!"
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Ishtar
Komentáře (0)