Dajme..
Ak som blázon podľa Hlavy XXII
(dajme tomu) tak môj nálet posledný
bude z neba spadlá hviezda sálavá
dám si krídla z blán naleštiť nail lakom
nech som blázon - telom dušou kompletný
z chirurgickej ocele cink náramkom
odštartuje útok na cieľ túžený
s perleťou vo vlasoch, leskom očí v tme
keď v polosne vánok v lásky tušení
zacítiš na nahom tele, tieň sa zniesť
vedz, že som to ja, spolu noc presýťme
bláznivými objatiami.. bláznov z hviezd
Přečteno 330x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, Quigleika, Bíša, carodejka, Holis, WAYWARD, Jiná, James Libustka, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)