Osudová střela
Anotace: co proletěla kolem.
Sbírka:
Zklamání.
Nerad dávám v šanc své city.
Já zůstávám vždy uzavřen.
Však chtěl bych poznat více žen
co oku mému lahodí.
Však vím, že se to nehodí
k mému stavu nynějšímu.
Sám sebe když pak konejším
po ráně osudové střely
co vryla se mi do duše
pak jistý jsem si jenom v jednom.
Když život můj tak utíká
že čistá láska prostě není.
A mě se vlastně netýká.
Přečteno 396x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, labuť, Bíša, Gabrielle, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)