Něžný Podzim
Anotace: jedna procházka za humna...a byla nádherná...
Po cestě svítivě nízko,
ještě se ohřát zářivě,
daleko bývá blízko.
A stejná mlha na nivě.
Barvy jsou ztracené k noci,
ještě jde vidět za obzor
v projekci svépomocí.
Promítá kino Světozor.
Všechno, co má se pozdě zdát,
propluje řekou tajemství.
Zmatený podzimní chlad
upustil listy z něžnosti
Přečteno 361x
Tipy 36
Poslední tipující: Kars, Taog, jedam, Sisinka, labuť, Špáďa, Miroslav Možný, šuměnka, Bíša, Gabrielle, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)