Tlukot srdce
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=NVk4vENObiI
Cítím tlukot Tvého srdce
dýcháš zrychleně,tak prudce
Snažím se Tě doteky tlumit
žádoucí mysl nebudu nutit...
Na dálku touhou neodolám
v Tobě se tak celá schovám
Ze rtů voláš jméno mé
vyrvu si srdce a dám Ti své...
Buší a zároveň volá
že k sobě patříme Oba
Cítíš v nás to náhlé napětí
usínáme spolu v objetí...
Heartbeat...
Přečteno 485x
Tipy 17
Poslední tipující: sobý hnusec, CORONATION, Bíša, P.Z., Gabrielle, CULIKATÁ, Jiná, Behemot, Květka Š., Niky88, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)