Ty a já /2010/
Ty...
raněná
hluboko
někde tam
pod srdcem býka
já...
bezchybný
logický
všenarovnávající
a panna
Ty...
v podobách vlídných
jdeš milým krajem
ve vlasech květy polí
a v srdci máš lásku
Já...
v podobách lovce
tělem tě chráním
dlaně ti hřeji
a chci tě mít nadosmrti...
A pak jsou chvíle
kdy podřezáváme Lásku
jako větev pod sebou
otočeni k sobě zády
pliveme na všechno
co do teď nás hřálo
Já...
špatný lhář
plnohubný
co tak rád by...
Ty...
třískající vším
když to nejde dveřmi.
A přesto
Jediná
a přesto
Jediný
klopýtáme přes vyprahlou krajinu dní
s obrazem zabaleným do roztrhané deky
s obrazem nedokončeného
ukřižování
protože každý z nás má trochu jinou
deziluzi Lásky
Přesto tě miluji
přesto tě miluji
tak silně
jako ty mne
jako ty mne
až je to někdy k smíchu
až je to někdy k pláči.
To vzájemné přesvědčování že se máme rádi
by nám vystačilo
na pět životů
a pochybnost,jestli je to pravda
na deset dalších
ale život máme jenom jeden.
....no tak mi podej ruku...
Přečteno 521x
Tipy 35
Poslední tipující: jitka.svobodova, Bambulka, takova, carodejka, Mraveneček, labuť, Mbonita, NikitaNikaT., Lorraine, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)