Anotace: napsáno na srazu Literu v Počátkách 2.10 ve 22.00
Sbírka: Věci neměnné
jako píseň dobre ( ano, je to poznat, ze jde o text k muzice), jako k basni bych výtky mela.. Nicmene jsem videla za jakych podminek to tvoris... a vzniklo z toho docela povedeny kousek. palec nahoru.
04.10.2010 09:22:00 | saddova
Do anotace nebo komentu můžeš dát odkaz, kde se dá poslechnout tvá písnička. Neříkám, že všichni, ale někteří jo. Třeba já bych si rád poslechl něco víc z tvé tvorby.
Jako básnička za bod, žes ji napsal při diskotéce dva, a žes ji dal už dnes a máš dvaadvacet tipů tak tři. Průměr je dva. Tak ST!
03.10.2010 21:37:00 | Zasr. romantik