Pro tve oči...
Září barvy
- nebe modré -
lítam s tebou
lasko moje...
Ztrácim se
v kráse,
ukritý v tobě...
Hořící kámen,
mé srdce...
Naplněn štěstím,
chytím tvé ruce
a dám ti všechno co citim,
všechno co mam...
Protože ty ano ty si všim
co věčností hledám...
Přečteno 709x
Tipy 7
Poslední tipující: Giginka, Mraveneček, Lucucu, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)