Sněhová vločka
Nikdy jsem netušil,
že mám srdce takové,
abych tohle pocítil!
Jako bych nikdy neviděl nebe!
To proto,
Že postrádám Tebe!
A není nikdo, kdo by mou bolest utišil
Ta Tvá láska
zdá se jako pouhá sázka
Prostě loterie- možná ano, spíše ne
Jako sněhová vločka po dopadu roztála
Přečteno 327x
Tipy 14
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, la loba, zíťa 2, evilyn, Gabrielle, Manstein, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)