Romeo and Juliet
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=Nq3xqHLWBqE
Hledaná láska dvou srdcí král
v andělských perutí vcházím dál
Snivá a podmanivá vůně slz
dotýkej se mých rtů skrz...
Věčná láska až na smrt dána
jsem k Tobě na věky připoutaná
Jen bolest nic tak nezachrání
než Ti dát sbohem mi neubrání...
Umírám pro lásku milující
mladá ač stále krásou spící
Poslední výstřel do ticha
pomalu do mě proniká...
Romeo and Juliet
Přečteno 378x
Tipy 20
Poslední tipující: Eru Alonnar, Behemot, Tamara, sobý hnusec, Niky88, mida, Květka Š., CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Jiná, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)