Tisknu světlo
Anotace: Někdo mě zkrátka rozsvítíl.
Tisknu světlo
Z šedi se konečně cpe ven červená. Už to bylo dlouho. Měla jsem ji všude.
A kam se podívám, je veselo a naděje se rozlívá a bere sebou Tebe.
Kudy chodím, vidím za sebou už zase stopy. Děkuji Ti, dlouho to dřímalo, už nejsem neviditelná.
Svitlo mi a chci se toho nepustit. Tisknu světlo pevně k sobě a pomalu se rožínám.
Srdce ve stínu šedlo, teď už je dokořán.
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (0)