Anotace: není čas snít? jen ve snu jsem v bezpeční
život je sračka
těžký den
těžký měsíc
dlouhý sen
od temného setmění
budím se i ze spaní
neumím se bránit, rvát
budu si tu tiše lhát
jsem a nic víc
jsem a nechtít snít?
krásné chvíle vzal jen čas
nejsem dítě
vzal to ďas