Tóny nostalgie
Anotace: při vzpomínkách na krátký dýchánek v parku se tají dech. Okamžik kdy jsem skutečně cítil život. proč o lásce? miluji život...
Sbírka:
Ohnivý Manon
Tóny jenž hrály v korunách stromů
Smích lidí, kteří nechtěli jít domů
Stáli a dívali se na tváře svých dětí
Jak si hrály, že s listím vzduchem letí
Měly vše, co šťastné dítě mít má
Vše, co naše duše již nepozná
Slova stromů smíchem ztišená
Otevírá srdce v hloubi laskavá
Krása dotkla se těla a políbila duši
Dává znamení lásky všem co tuší
Příchod srdceryvné nostalgie
Přečteno 447x
Tipy 13
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, TetaKazi, la loba, carodejka, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)