Anotace: Takový malý úlet ranní, /ještě víčka mi lepil sen!/, do mobilu hned naťukaný, než múzu mou vyplašil den...
Jo, a to Tvé přání se třeba taky jednou splní!;o)))
Já se probudil do téměř mrazivého rána, stáhnul mobil pod deku a honem zachycoval ten plod bláznivé múzy...;o)))
06.10.2010 18:50:00 | Kozoroh 1
Máš pravdu, lady!Poradil jsem se s wikipedií a už jsem to opravil!;o)))
06.10.2010 18:47:00 | Kozoroh 1
pěkné kéž by mi někdy někdo takovou napsal!Jen mám mlhavý dojem že jing je jin bez g...:-)
06.10.2010 17:25:00 | la loba