Chtěla bych...
Anotace: ...to co každá...
Chtěla bych modré z nebe.
Chtěla bych smát se na svět,
polibkem probouzena.
Tak jako každá jiná žena.
Zaplést své vlasy do Tvých dlaní,
být Tvojí láskou, Tvojí paní.
Být vedle Tebe, s Tebou, v Tobě.
Najít svůj klid v té dnešní době,
kde každý žije potichu.
Chtěla bych vrásky od smíchu,
chtěla bych stovky šťastných let.
Chtěla bych Tebe.
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)