Páteční večer
Páteční večer, hodiny tikají
opilci venku nahlas se motají.
'Desátá odbyla, že jsem snad zlobila?
"Doma jsi nebyla, lásku jsi zabila.
'Jeden flám v měsíci, nic se snad nestalo?
"Bíti mé srdce náhle dnes přestalo.
'Říkáš teď nesmysly, vždyť tě mám ráda!
'Není zde přítomna jediná vada!
"Seděl jsem sám, v krbu teple praskalo,
"promiň mi, lásko má, mně se jen stýskalo...
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
Komentáře (0)