Návrat
Stoupám si na špičky,
nastavuji ústa na Tvůj polibek,
v očích máš ďáblíčky,
na moje splíny nejlepší jsi lék…
Do Tebe schoulená,
svíráš mě ve svém náručí,
i touha vzbouřená
ráda si hoví v papučích…
Jistota, že Tě mám,
mě táhne zpátky z dlouhých cest,
k domovu pospíchám,
mezi Tvé údy s láskou ty své vplést…
Přečteno 400x
Tipy 44
Poslední tipující: Divoženka1, dream in emptiness, bobi bobie, jitka.svobodova, Jiná, Psavec, Kars, Lucie Teru, Gabrielle, Štěpina G, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)