Naděje…
Anotace: ...mám jí ještě ?
Drobné kapky deště
prší na moji tvář.
Jsem šťastná a šeptám ještě.
Ve tvých očích plane zář.
Tvé oči jasně planou,
září lásky a touhy,
vášní nespoutanou,
dnes bude den dlouhý.
Vysoko až u chvostu létavic
ještě víc až mezi hvězdami.
Já vím že nemohu chtít víc.
Věřím na důvěru a souznění
mezi dušemi čistými.
A na tom se nic nezmnění
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, modrá..., Květka Š., UCET KE ZRUSENI, nejsembásník, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)