Neztrácím naději
Postrádám smích
v tom nekonečném tichu,
jas očí tvých,
když muži jsou ti k smíchu.
Už pocit ten nemívám,
že piješ se mnou víno,
když sklenku tvou umývám
a v láhvi stále plno...
Já neztrácím naději,
že jsi tu stále snad,
dál psát budu raději
do nálezů a ztrát.
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: martinaV
Komentáře (0)