libi se mi, jak versujes, i kdyz si pramalo veris, ja jako sečtělá žena ti mohu s čistým svědomím říct, že co se týče slov užitých v básni, tak jsi víc než jen průměrný! co se týká rytmu basně, znělým či neznělých rýmů, tak to už je jina a dá se to naučit, když člověk chce... pro mne je to pekne pocteni.
02.12.2010 18:21:00 | saddova