Anotace: František Halas je jeden z mých oblíbenců. Zaujala mě jeho báseň a rozhodla jsem se podělit se s vámi o ni ;O)
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?