Anotace: .. u někoho sem dnes četla "nelži meč" - patřilo tam "nežli".. a to mě okouzlilo.. ale už to zpětně nemožu dohledat.. možná fatamorgána jen :o)
Sbírka: rekonvalescence
...a nepoznáš nikdy víc
nežli můj meč.
Cože chceš k tomu říct?
Nelži
a
meč!
Dobrá filosofe a navíc i formálně takřka dokonalá...
25.03.2014 16:24:49 | aravara
ááá, dal ses na studium materiálů :o)
tak jsem o vlásek - nebo ocelové lano - zas unikla dokonalosti :o)
25.03.2014 17:43:28 | hanele m.
asi budu dneska přehnaně sentimentální a rozplývat se nad každým slovem, co jsi napsala - nádherné :)
17.10.2010 21:56:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Meč jako symbol mysli, intelektu. Třeba to tam skočilo. Nebo třeba nelži, nebo dostaeš ostrý zásah apod.
13.10.2010 22:33:00 | Juan Francesco de Faro