Jeden pán
Přišel jednou ke mně jeden pán - nejspíš to byl Dán
Přišel jednou ke mně jeden pán – na cestu se mě ptal
Přišel jednou ke mě jeden pán – nevěděl jestli je sám
Přišel jednou ke mě jeden pán - Prý jak se mám?
Přišel jednou ke mě jeden pán- Na kafe mě pozval
Přišel jednou na zastávku pán – něco mi povídal
Přišel jednou do kavárny jeden pán – kabát mi sundal
Přišel jednou za dveře jeden pan – Pozvala jsem ho dál
Přišel jednou ke mně do bytu pán – potom vedle mě usínal...
Přečteno 400x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, James Libustka, Pythonissa__, Radek.oslov.Šafárik, ZILA78, Elisha, carodejka
Komentáře (6)
Komentujících (6)