Ne, ne, Špáďa nemá pravdu, když jsme my holky hodný puťky, často si z nás druhé pohlaví udělá ten špalek, na kterém se dříví štípe tak dlouho, dokud nepovolí...Trochu sebejisté agrese neuškodí a sebedůvěra je na místě...A tenhle text je jen nadnesená verze toho, co jsem napsala, nemýlím-li se...ST a je to super !
08.11.2010 21:29:00 | Sladkalu
Ne, ne, Špáďa nemá pravdu, když jsme my holky hodný puťky, často si z nás druhé pohlaví udělá ten špale, na kterém se dříví štípe tak dlouho, dokud nepovolí...Trochu sebejisté agrese neuškodí a sebedůvěra je na místě...A tenhle text je jen nadnesená verze toho, co jsem napsala, nemýlím-li se...ST a je to super !
08.11.2010 21:28:00 | Sladkalu
Máš kuráž!
Až Ti někdo řekne: „Táhni!“ cítíš téměř jistě, že mu dáš mat prvním tahem. Jen pozor na chybičku, královno, třeba na remízu věčným šachem...
25.10.2010 21:46:00 | Špáďa