Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: vztah na dálku? už ne...

Sbírka: Chaos v thalamu

V uších stále zní mi ten zvonivý smích
Před očima vidím tvoji sladkou tvář
Je to jako šlapat krvavými chodidly na bílý sníh
Pro Tebe samého nevnímám sluneční zář

Vše smutné, šedivé a ponuré se zdá
Jsou pryč ty jiskrné, bezstarostné dny
Nálada mi klesá jak měsíční mzda
Snad zbydou mi aspoň ty krásné sny

Realita od sebe nás odloučila
Proč jsme se vůbec potkali?
Sama příroda nám to poručila
Pavouci v sítích svých osud nám protkali

Chtěla jsem být s Tebou do konce života
Však nyní to nemožné je
Připadám si jak bezduchá maketa
Co den ode dne více tleje...
Autor Tracy, 09.10.2010
Přečteno 420x
Tipy 9
Poslední tipující: Miroslav Možný, jitka.svobodova, Psavec, CULIKATÁ, carodejka, ninive9, la loba, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

"Nálada klesá jak měsíční mzda" - to je moc hezké přirovnání.
Ale vztah na dálku by přece neměl být žádnou překážkou, nebo snad ano? Sednu na vlak, přijedu a hotovo :)

11.10.2010 19:58:00 | Miroslav Možný

líbí

Přesně tak to je, bohužel to znám:(

09.10.2010 14:06:00 | ninive9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel