Anotace: ..otázky dětí prolínající se světem dospělých..týkaj´se stejně nás..jako se týkaj jich!!..:o))
Co je vlastně mazlení??
..po částech jiného těla,
kam dřív se dostat nesměla,
teď klouže ruka zvesela..
Kdo se moc ptá, moc se dozví. Zase jsem o něco chytřejší.
11.01.2006 18:12:00 | Mourek
A co je přátelství?
..podivné souznění..
..v pádu podržení..
..to božské na zemi... :o)
Ještě, že ty děti máme,
ptáme se, ba i odpovídáme... :o)))
Ju, moc hezká!!!
11.01.2006 09:30:00 | Cecilka