A čte Tvéy listy stále on,
či přestaly ho v půli bavit?
Nebo teď jiný šampión
tvrdí Ti, jak je dokonalý?
02.11.2010 20:16:00 | Špáďa
taková nedokončená pohádka jakoby :-) a nevím, co je na 20°C tak strašného, já dělal v práci v tričku i při patnácti.
14.10.2010 05:51:00 | CRASH
Jak moc mi tvoje básnička připomíná chvilky s první láskou, která plápolá dodnes! Přečetla jsem všechna tvoje dílka a jsou bezva....tak hodně štěstíčka! :-))
12.10.2010 08:50:00 | Dalimila
Dávám Ti ST! za tu vzpomínku, protože některé okamžiky mají skutečně sílu aj po letech... vzpomínám na první den, na začátky vztahu se svým miláčkem, na ta kouzla, na zimy aj tepla... na všecko, co bylo a ještě stále je... toliko moc krásného...
11.10.2010 22:08:00 | NikitaNikaT.