Littera Scripta Manet
Anotace: (psané slovo neumírá)
Littera Scripta Manet
v uších zní mi sonet
o plačtivých duších
chodící životem..
po lásce toužících
smutně toulající se dnem..
Hledáme co vzal nám osud
lásky dotyk,odvál dál..
jeden na cestě..stojí doposud
a to ten co skutečně miloval
Přečteno 564x
Tipy 23
Poslední tipující: Nespavec, Lioness, V.N.Losinský, tato22, Isquieasuus, Django, jedam, Kokonut, James Libustka, Philosophic Theory, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)