Sladká
Anotace: Jedna skvělá slečna mi věnovala kus skvělé nálady.
jsi překrásný slunný květ
jen z tebe je nejlepší med
vyšlechtím si tě s radostí
pak opájet se tvou sladkostí
jen tvá dokonalá chuť mi lahodí
jsi má, jiné pokoušet se nehodí
i když chutí je nepřeberné množství
jen ty si má epická múza, mé božství
Přečteno 413x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, Radek.oslov.Šafárik, Mraveneček, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Niky88
Komentáře (2)
Komentujících (2)