Slabikář
Slza stéká po mé tváři,
když listuji v slabikáři,
pročítám si písmena-
Petra čeká odměna,
Anně spadla miska másla,
nejsilnější světa-prý je láska
co mezi mladými zraje,
dostala se do širého kraje
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (0)