Jerkin dance..
Anotace: .. Indigo Vanity http://www.youtube.com/watch?v=hB1VG0fsA2I&feature=related
Tremendous skills in the movement
she dances in California
v plazmových rifliach (no coment)
tancujem tak, ako ona
ohnivá, v horľavých džínsoch
s ružovým három do čela
insecure feeling z dôb mdlých sôch
rozkmitá, aby letela
poď von, ak chceš v tanci so mnou
užiť si coloured teen check out
a vlasy zopnuté sponou
uvoľniť.. náš let nezmeškať
Přečteno 299x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, carodejka, Psavec, Jiná, labuť, Květka Š., modrá..., CULIKATÁ, Mbonita, NikitaNikaT., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)