Anotace: .............
Snad nedají se ani najít slova, které by přesně vyjádřila mé pocity.Srdíčková poezie, prožitý okamžik milování, tak blízký mnohým z nás. ST!!!
15.10.2010 10:42:00 | Tamara
Co k tomu dodat, než že je to úžasné.)) Krása slov milujícího člověka, hodně štěstí příteli.))
Naše rty vlhké se na chvíli spojily
navždy v mou mysl ten okamžik psal
polibek první spolu jsme prožily
poprvé v životě jsem miloval
14.10.2010 11:38:00 | carodejka
Zkouším najít vhodná, pravá slůvka... marně. Nádherné, skvostné, úchvatné, působivé, upřímné, cituplné, srdečné, toužebné, žádané, chtivé, zamilováné, a mnoho dalších bych mohla jmenovat... ST! je zde málo a tak... nebudu už hyzdit Tvé dílko svým strohým komentem.
14.10.2010 08:51:00 | NikitaNikaT.