Podzimní ironie
Spadané listí a vůně čaje
dívej se z okna jak si hraje
Dlaň co skrývá tajemství
vtáhla mě na chvilku do dětství...
Našla jsem jen jeden starý list
slova co se ztratila, nejdou číst
Ze slz už nechci mít na sobě korále
jako malá jsem Tě chtěla za krále...
Být tulačkou co chodí bosá
hledající lásku,Ne..jen její obsah
Ptám se všech kolemjdoucích
kam ztratila se ta řvoucí
naivní holka co chtěla milovat
když kartářka řekla..že bude litovat!......
Přečteno 386x
Tipy 27
Poslední tipující: vílí křídla.., Jacob P. Verlaine, CRASH, Behemot, Jiná, Gabrielle, Květka Š., sobý hnusec, Niky88, danav, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)