Anotace: Tématem týdne je tentokrát hřbitov, tak je to básen na toto téma, zvláštní vím, ale líbí se snad bude i vám ;-)
Když pláčou andělé je to smutné..Pěkně napsané!Smutné i pro mě když si vzpomenu na jeden den který vše změnil a já si uvědomila jak je život někdy děsně krutý a nic nezměníme když příjde čas!
15.10.2010 16:08:00 | xoxoxo
Chystám se také na hřbitov ale jdu tam s tak těžkýnm srdcem,nádherně jsi napsala své pocity, které tak bolí, cítím s tebou.))
14.10.2010 11:22:00 | carodejka
Smuténková, ale upřímná a hluboká básenka.. a možno, beruško, nemělas stát opodál, a možno pár krůčku stačilo k obětí jen s pouhými slovy... také to znám, čas všecko přebolí... ST!
14.10.2010 07:44:00 | NikitaNikaT.
Ano líbí Jájo a vždycky na hřbitově cítím zvláštní klid.Už se nám opět blíží dušičkový čas,viď?
13.10.2010 16:12:00 | CULIKATÁ