MALOVÁNÍ
Anotace: Nejsem básnílkem a nikdy jim nebudu...
Kreslení obrazů
na okna za mrazu
sedíce na zadku
řkouc si pohádku.
Pohádku o snění
kreslenou při bdění,
obrázky života,
neskrytá nahota.
Vzpomínka na něhu,
na lásku, na krásu,
dveře jsou zavřené,
k ženě kýžené.
Nová probuzení
do dnů beze snění
s prázdnou duší,
co jen tuší…
Jak kreslení obrazů
na okna za mrazu
duši zkaženou
seznámí se ženou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)