Jsem jaká jsem
Anotace: tak se dívej....
"Jsem jaká jsem,tak se dívej"
buď pozorný a dobře vnímej
Dotek ze rtů patří jen Tobě
mám černé prádlo jako v době....
Kdy jsi toužil se jen dívat
a pak každý den mě hlídat
Od smyslné noci bez pravidel
kdy milující touha byla cílem...
Vniknout do mé tajné komnaty
a ochutnat od vína zhořklé rty
Slyšet pod peřinou tóny chtíče
že chceš dotek a do ruky klíče...
Zakletá láska v průsvitné košilce
dojatá blondýnka byla ve chvilce
Spletené vlasy jí teď zdobí cop
byla kdysi na prvním místě....TOP!
(u Tebe)
Přečteno 454x
Tipy 33
Poslední tipující: Eru Alonnar, Jacob P. Verlaine, Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, Mausinka, Jiná, Gabrielle, Linzerka, Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)