Tvá tvář
Jsi-li chtivý
Dokážeš být milý
Dokážeš být zlato
Chceš však něco za to
Máš-li úsměv na tváři
Celého tě rozzáří
Pak však znenadání
Zničíš vlídnost v pobodání
Škleb ti změní celou tvář
Tatam je tvá zář
Svou dýku tasíš rád
Neutrpěls zatím žádný pád
Tak už nebuď tolik chtivý
Nemusíš být přívětivý
Nemusíš být zlato,
Jen proto, že chceš něco za to
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: Désolé, Žena z Marsu, CULIKATÁ, Niky88
Komentáře (0)