vyznání
chtěl bych být sluneční paprsek,
a něžně hladit tvou tvář.
být ti blízko na kousek,
a vidět tu zář.
jak odrážím se od tebe,
a hřeji tvé srdíčko.
vědět že vsrdci tě už ne zebe,
aspon ze mě maličko.
dívat se do tvích očí,
a držet tě v náručí.
vědět že se země točí,
a dělat to co srdce poručí.
něžně tě líbat,
hladit tě ve vlasech.
říct jak dokážu tě milovat,
a to nejen v mích snech.
že jsi to co hledal jsem už dlouho,
ale nemohl najít sem tě.
že jsi to pro co mé srdce tlouklo.
a říct že miluji tě..
Komentáře (0)