Prosby
Srdce jak v jednom ohni mám.
Poraďte? Jak jen si počít mám?
Jednu odpověď chtěl bych znát,
bohužel je ukryta ve hvězdách.
Já nedám si pokoj a dál se ptám,
jak jen tě krásko, svést ti mám.
Každá rada je však drahá,
vzdálenost mezi námi pořád stálá.
Zkouším to znovu! Prosím, větře.
Utkej můj plán z blesků z deště.
Nedám si pokoj a dál se ptám,
jak jen tě krásko, dostat mám.
Zkouším to naposled, rádci moji,
staňte se spásou, pomožte mi.
Přečteno 465x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Niky88, Jaine
Komentáře (1)
Komentujících (1)